De zusters Hanneke en Aly groeten u!
Door: AlyenHanneke
Blijf op de hoogte en volg AlyenHanneke
03 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo
Ja, we zijn inmiddels gepromoveerd tot echte zusters, dat betekent dat we veilig aangekomen zijn in een warm en momenteel erg vochtig Suriname! En daarmee ook in kinderhuis Koesikwarano, wat Indiaans is voor 'huis van vrede'.
Op de heenweg was er iets met de motor van het vliegtuig dat ons vier uur gezellige vertraging opgeleverd heeft, maar toen we er eenmaal waren konden we kennismaken met Debbie, die nu 3,5maand hier zit en zich bezig houdt met dagelijkse dingen als huiswerk en aandacht geven. wat wij ook zullendoen.
De kinderen zijn lief en nieuwsgierig en de sfeer erg goed.
Helaas werkt de techniek even niet mee en is mijn tijd op. We proberen snel wat meer te laten horen, ook de foto's willen even niet maar we laten zo snel mogelijk meer weten!
Hartelijke groetjes van Hannek en Aly!
03 Februari 2006 - 19:06
Hieke:
He, Aly! Kom maar op met die foto's, ik ben benieuwd! hebben jullie 'thuis' internet? Ik mail je zo nog even! Tut! -
03 Februari 2006 - 22:31
Durk:
dag meisie
zet hem op daaroo!!
ben erg benieuwd naar jou belevenisen.
Sterkte met de hitte..net best!!
Goed ite en drinke hjer. -
04 Februari 2006 - 17:56
Foke:
hee aly! ik ben ook benieuwd naar je foto's! heel veel succes daar, en we mailen en schrijven nog wel! dikke tút!! -
05 Februari 2006 - 13:13
Kristan&Janneke:
Hoi Aly,
Het feest kan nu echt Beginnen :-D
Veeeeeeel plezier en succes!!! -
05 Februari 2006 - 15:34
Jelda:
Heej ladies!
Zo dus alles goed gegaan? Hoe is het daar nou? Wat je echt van had verwacht of toch nog totaal anders? en zijn jullie beetje gesettled daar? Beetje leuk huis? En hoe zijn de mensen?? Ik kom over een paar daagjes jullie kant op en ben erg benieuwd naar jullie foto's! Hebben jullie ook reisplannen? Let me know! Want ik wil in ieder geval leuke tripjes maken! Succes met alles en chill en relax!!
Liefs Jelda -
05 Februari 2006 - 15:35
Jelda:
Heej ladies!
Liefs Jelda -
05 Februari 2006 - 21:37
Joke En Wiebrand:
Fijn dat jullie het naar je zin hebt. Hou de jongens een beetje onder controle. We zijn benieuwd naar de eerste foto's.
Groeten van pap en mam -
06 Februari 2006 - 17:33
Tante Neeltje:
Ha Aly En je nieuwe zuster Hanneke,
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn en de eerste indruk van het kinderhuis goed is!
We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de foto´s. Hebben jullie door die vochtigheid ook erg veel last van ongedierte?
Aly je heb vast al gehoord dat jouw eerste neef in Nederland getrouwd is en dat de eeste in de familie binnenkort gaat promoveren? Leuk hé! Aly binnenkort meer. liefs van ons 4en -
06 Februari 2006 - 19:57
Mem En Foke:
heey lieve aly!!
veel plezier en succes, en geniet maar lekker van het warme weer!
Ha Aly it wie fijn om dyn stem wer even te hjearren!
Ik bin blij dat jim it goed hawwe! Wez fersichtig en we belje gau wer even hjer! folle leafs mem. -
07 Februari 2006 - 17:15
Tante Nicolette:
Hallo Hanneke
Leuk om te lezen wat jullie allemaal beleven. Ik ben benieuwd naar de foto's. -
13 Februari 2006 - 13:38
Reini Bosch Van Rosenthal:
Dooe jullie levendige verteltrant heb ik het gevoel, dat het allemaal erg gezellig is. Zitten de kakkerlakken alleen waar voedsel te vinden is of houden ze ook van zweetluchtjes e.d. en doen ze de slaapkamer aan? Ik weet niet of ik lekker zou slapen met dat soort logé 's onder mijn hoofdkussen.
Ben benieuwd wat jullie afstudeeropdracht wordt. Heeft die te maken met onze multiculturele samenleving of is die van andere aard. Zitten er veel beperkingen aan de aard van de afstudeeropdracht?
Ik moet weer verder, reis wel weer naar de site.
liefs